Υπηρεσίες

H FleetOnLine™ είναι μια πρωτοποριακή υπηρεσία Τηλεματικής, κατάλληλη για την παρακολούθηση ενός ή περισσοτέρων οχημάτων μέσω του Internet εύκολα, απλά και οικονομικά! Σε κάθε όχημα εγκαθίσταται η συσκευή τηλεματικής CT31 που εντοπίζει μέσω δορυφόρου τη γεωγραφική θέση του οχήματος και την αποστέλλει μέσω του GPRS δικτύου της κινητής τηλεφωνίας, στον κεντρικό server της υπηρεσίας FleetOnLine™.

Περισσότερα

Η SafeFleet είναι μια υπηρεσία προστασίας κινητής περιουσίας που παρέχει την δυνατότητα άμεσου εντοπισμού και ανάκτησης των απολεσθέντων οχημάτων/αντικειμένων.Προσφέρει σε πραγματικό χρόνο:

  • Eντοπισμό των αντικειμένων πάνω σε χάρτη
  • Ενημέρωση αλλαγής της κατάστασης τους(κίνηση,συναγερμοί κ.α.)

​Περισσότερα

Το Staff Online είναι ένα καινοτόμο εργαλείο διοίκησης στόλου που απευθύνεται σε εταιρίες με ανάγκη δυναμικής δρομολόγησης του προσωπικού τους(π.χ. οδική βοήθεια).Η χρήση του βασίζεται στην αμφίδρομη επικοινωνία του εν κινήσει προσωπικού και του κέντρου ελέγχου μέσω των συσκευών τηλεματικής.

​Περισσότερα

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε για τη κυκλοφορία της νέας έκδοσης του προγράμματος ΚΕΡΒΕΡΟΣ που αναλαμβάνει την πλήρη και αξιόπιστη διαχείριση ενός Κέντρου Λήψης Σημάτων. Η εφαρμογή ΚΕΡΒΕΡΟΣ, όπως και η προγενέστερη ALFA, κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά για περισσότερο από δέκα (10) χρόνια, και έχουν τη μεγαλύτερη εγκατεστημένη βάση πελατών (περισσότερες από 80 εγκαταστάσεις).

Περισσότερα